Компанія Wi-Fino пропонує послугу Wi-Fi реклами у громадських місцях. Ми можемо встановити Wi-Fi точки на різних локаціях. Парки, пляжі, центр міста, майданчики для заходів та безліч інших публічних місць. Як тільки людина підключається до громадського вай-фаю, система транслює Wi-Fi рекламу в обмін на безкоштовний інтернет.

А тепер уявіть, що ваш бізнес це кафе на території паркової зони. У такому разі ви можете таргетувати рекламу на відвідувачів парку за допомогою платформи Wi-Fino. Наприклад, у спеку року демонструвати гостям рекламу з такою посилкою:

«Спекотно? У нас освіжаючий безалкогольний Мохіто в місті. Велика склянка Giant Mojito за ціною маленького Baby Mojito. Заходь, ми в 50 метрах від тебе :)»

Щоб користувач знайшов кафе, ми додамо кнопку-посилання на карту з позначенням закладу. А щоб неодмінно захотів зайти на Мохіто чи інші напої, що охолоджують — креативно піднесемо вашу пропозицію. Розмістимо заклик до дії на тлі гарної склянки з Мохіто, у форматі фото, слайдера, анімації чи відео.

Як думаєте, наскільки ефективною є Wi-Fi реклама на прикладі кафе? Набагато ефективніше за зовнішню рекламу або буклети з меседжем-запрошенням на Мохіто, які не інтерактивні, на відміну від Wi-Fi реклами.

Реклама на вай-фай у громадських місцях особливо підходить:

  • кафе та ресторанам;
  • магазинам та шоу-румам;
  • зон відпочинку та квест-кімнатів;
  • спорткомплексам та тренажерним залам.

І іншим видам бізнесу у сфері обслуговування. За допомогою платформи Wi-Fino ви отримаєте нових клієнтів та зростання продажів. Це про вашу компанію?