Реклама у соціальних мережах – це просування компаній та брендів за допомогою демонстрації реклами на майданчиках соціальних мереж. Найбільш відомі серед них – Facebook та Instagram. Сьогодні буде складно знайти бізнес, який не був би присутній на просторах соціальних мереж: від кафе в глибинках країни до відомого бренду електроніки.

На відміну від реклами в соціальних мережах, Wi-Fi реклама не зобов’язує мати обліковий запис користувача Instagram, Facebook, Google, Pinterest і далі за списком. Для підключення до суспільної Wi-Fi мережі достатньо переглянути рекламний контент, або ж у деяких випадках залишити контактну інформацію. Хоч і соціальні мережі – поки що не застарілі майданчики комунікації, але користувачі вже підвладні баннерній сліпоті на їхньому просторі. 


Реклама у соціальних мережахWi-Fi реклама
Залучення фахівців та високі витрати: успіх рекламних компаній безпосередньо залежить від умінь та навичок таргетологів, а також бюджету на рекламу
Wi-Fi маркетинг працює на автоматизованому рівні за заздалегідь налаштованими параметрами та прописаними сценаріями
Широкий список обмежень для окремих сфер бізнесуВузький список обмежень для окремих сфер бізнесу
Перенасиченість рекламного контенту на просторах Інтернету викликає «банерну сліпоту»
Користувач обов’язково повинен переглянути рекламу для того, щоб підключитися до Інтернету


Хоча зростання кількості передплатників соціальних мереж зростає в геометричній прогресії, сучасний користувачів не почувається безпечним на просторах Інтернету. Прямий доказ цього – видалення особистої фейсбук-сторінки Ілоном Маском у 2018 році, приклад якого наслідували мільйони користувачів.

На відміну від цього, платформа Wi-Fi маркетингу Wi-Fino гарантує збереження персональних даних користувачів, а також дозволяє створювати креативні рекламні кампанії, які, напевно, викличуть емпатію у клієнта.