Інтернет-реклама — порівняно молодий маркетинговий інструмент, який став популярним на початку 90-х років минулого століття. Існують такі види просування рекламних кампаній в Інтернеті:

  • SEO;
  • контекстна реклама;
  • медійна реклама;
  • вірусний маркетинг;
  • соціальний маркетинг;
  • e-mail розсилки.

На відміну від реклами в інтернеті, Wi-Fi реклама – більш лояльний спосіб комунікації з клієнтом, який гарантує 100% уваги покупця. Wi-Fi реклама – це реклама, яка з’являється при підключенні до відкритої Wi-Fi мережі. Після взаємодії з рекламною пропозицією користувач отримує доступ до Інтернету.


Реклама в інтернетіWi-Fi реклама
Перенасиченість рекламного контенту на просторах Інтернету викликає «банерну сліпоту»Користувач гарантовано приділить увагу вашому продукту/послуги в інтерактивному форматі
Низька конверсія переходів за рекламними посиланнямиВисока конверсія переходів за рекламними посиланнями
Негативне ставлення з боку користувачів: через перенасиченість рекламою більшість людей принципово не клікають за посиланнями на сайтах або блокують рекламу за допомогою adblockЛояльне ставлення з боку користувачів: замість перегляду реклами вони отримують якісний доступ до Інтернету. Неможливо використання adblock

Хоча реклама в Інтернеті все ще вважається галуззю маркетингу, що розвивається, вона вже встигла неабияк набриднути інтернет-юзерам. Також розвивається «банерна сліпота» — найлютіший ворог рекламодавців. Тим більше, рівень довіри відвідувачів сайтів до безпечного використання Інтернету знижується з кожним днем: за останні роки все частіше можна натрапити на статті про злив персональних даних користувачів (наприклад, скандали навколо компанії Facebook).

Виходячи з цього, з платформою Wi-Fino ви отримаєте не лише лояльне відношення з боку клієнтів, а й довіру. Ми дбаємо про безпечне зберігання контактних даних користувачів.