Таргетована реклама – це ефективний інструмент просування товарів та послуг. Термін походить від англійського слова «target» (ціль), і буквально передає свою суть — точно потрапити в цільову аудиторію. Грамотно налаштовану рекламну кампанію побачать цільові користувачі, і це одразу вплине на результати бізнесу.

Таргетинг – це не простий рекламний механізм. Фахівці, які налаштовують таргетовану рекламу, повинні мати маркетингові та аналітичні знання. Оскільки такий вид реклами вимагає низки тестових запусків на певну цільову аудиторію, аналізу отриманих результатів та подальших налаштувань.

Зараз маркетологи великих національних мереж все частіше починають використовувати Wi-Fi маркетинг – оптимальний механізм показу реклами. Таку рекламу користувач бачить при підключенні до гостьової мережі Wi-Fi.

Платформа Wi-Fino – це зручний інструмент для таргетованої реклами. Wi-Fino дозволяє детально налаштовувати покази реклами в залежності від особливостей цільової аудиторії та специфіки бізнесу, та таргетувати її за такими параметрами:

  • вік;
  • стать;
  • інтереси користувачів;
  • час доби;
  • геолокація;
  • тип пристрою (мобільний телефон, десктоп, планшет);
  • бренд пристрою (Apple, Samsung, Xiaomi, HTC, LG та інші);
  • операційну систему (IOS, Android, Windows).

Таргетингову рекламу користувач бачить після Wi-Fi авторизації. Платформа Wi-Fino дозволяє демонструвати будь-який вид контенту: акції, знижки, спеціальні пропозиції, щасливі години, відео, соцопитування та іншу рекламу, що відповідає інтересам цільової аудиторії бренду.

На відміну від таргетованої реклами в соціальних мережах та на просторах інтернету, Wi-Fi реклама є найбільш вигідною та результативною для бізнесу. По-перше, клієнт її точно побачить і взаємодіятиме з таргетованою рекламою у разі потреби – адже мотивацією є вільний доступ до Інтернету. А по-друге, можливо створити рекламу будь-якого формату, і якщо підійти до цього кроку креативно – таргетована реклама викличе у користувача тільки позитивні емоції.