Протягом кількох років Wi-Fino забезпечує українські ВУЗи якісним Інтернет-покриттям на умовах соціального проекту. Частину виручки від рекламодавців, які транслюють рекламу для студентів, ми віддаємо до бюджету на закупівлю нової техніки та розширення Wi-Fi мережі в університетах. Також, забезпечуємо ВУЗ-и майданчиками для Wi-Fi реклами – допомагаємо великим навчальним закладам бути ближчими до багатьох студентів. А віднедавна компанія Wi-Fino працює над соціальним проектом «Фонд студентських ініціатив», місія якого – фінансування інноваційних та соціально-корисних проектів українських студентів.

Ви можете стати рекламодавцем для найбільш лояльної та активної цільової аудиторії – студентів. Останні маркетингові дослідження від Nielsen навели цікаву статистику. Американці у віковій групі 18-34 роки 26% часу від усього споживанням медіаконтенту приділяють інтернет-серфінгу та додаткам у смартфонах. З кожним роком відсоток збільшується в усьому світі – мільйони проявляють все більшу активність як користувачі смартфонів. І найкраща можливість взаємодіяти з молодою аудиторією – це реклама у ВНЗ, яку студенти бачать при підключенні до університетської Wi-Fi мережі.

Платформа Wi-Fino дозволяє таргетувати вай-фай рекламу для студентів. Ця залучена цільова аудиторія, яка активно реагує на новинки та акційні пропозиції, а також лояльно ставиться до такого виду реклами. Наприклад, один із наших клієнтів – український сервіс порівняння цін Hotline – ефективно взаємодіє зі студентами за допомогою Wi-Fi реклами. Студенти – одна з найактивніших цільових груп компанії: хто ж, як не студент вищого навчального закладу, хоче завжди бути в курсі вигідної ціни на різні товари?