Статистичні дані від компанії Newzoo кажуть, що до 2021 року користувачі смартфонів перейдуть позначку 3,8 мільярда людей. Більш як половина з них – з азіатсько-тихоокеанського регіону. Якщо зараз менше 40% людей є користувачами смартфонів, то за два роки показники перевищать 50%.

Такі види реклами у смартфоні, як у соціальних мережах та додатках, користуються найбільшою популярністю серед брендів та компаній. Чого не скажеш про користувачів, у яких сформувалася банерна сліпота на рекламний контент. Причому від пасивного ігнорування реклами каналом соцмереж і в додатках користувачі все частіше переходять до активних кроків – наприклад, встановлюють блокувальник реклами. За запитом «відключити рекламу на смартфоні» Google видасть десятки сторінок, які підкажуть, як легко позбутися нав’язливої ​​реклами в рамках особистого мобільного пристрою.

Як, у такому разі, бути з рекламою у смартфоні? Як комунікувати з користувачами без зайвих бар’єрів та на прийнятному рівні лояльності? Уникаючи блокувальників реклами та особистої неприязні людей? На допомогу приходить Wi-Fi реклама. Грамотний інструмент комунікації та додаткове джерело збору контактів – вона допоможе персонально спілкуватися з відвідувачами. Крім цього, Wi-Fi реклама у смартфоні: 

  • дозволяє забрендувати гостьову Wi-Fi мережу;
  • мотивує користувача зробити цільову дію: перейти на сайт, у месенджер або підписатися на офіційну сторінку соціальної мережі; 
  • підвищує показники залученості та впізнаваності бренду чи компанії. 

Вже третій рік команда Wi-Fino успішно запускає рекламу у смартфоні при підключенні до Wi-Fi у співпраці з Цитрусом, Hotline, MOYO, Multiplex, Мівіна, Rabota UA, Deloitte та іншими брендами-лідерами на ринку.