Реклама у додатках або in-app – один із нових способів залучення трафіку, який набирає популярності та розвивається з 2013 року. Минуло десять років, а цей маркетинговий інструмент для реклами вважається одним з менш вивчених, але при цьому перспективним. Адже цільова аудиторія досить широка – користувачі мобільних додатків, які у кількісних показниках прагнуть оцінки користувачів соціальних мереж.

На відміну від реклами у мобільних додатках, Wi-Fi реклама – більш вивчений та перевірений рекламний інструмент. Wi-Fi реклама – це реклама, яка демонструється під час підключення до вільної мережі Wi-Fi. Якщо реклама in-app показується виключно в рамках мобільного додатку, Wi-Fi рекламу користувачі бачать під час підключення до публічної Інтернет мережі, за рахунок чого можливо охопити ширшу цільову аудиторію людей, які підключаються до мережі.


Реклама в мобільних додатках Wi-Fi реклама 
Тематично обмежений рекламний контент: здебільшого, всередині додатків рекламуються інші додатки З платформою Wi-Fino можливо транслювати рекламні кампанії різних тематик для різної ЦА
Висока вартість одного показуОптимальна вартість одного показу
Відсутність гнучкого таргетингу (мінімальна одиниця геотаргетингу — країна)Гнучкі налаштування таргетингу (мінімальна одиниця геотаргетингу — економічний факультет або 2й поверх ТРЦ)
Альтернативний інструмент реклами, який варто пускати в хід після експертизи результативності рекламних кампаній у соціальних мережах та контекстній рекламіАльтернативний інструмент реклами, який по ефективності стоїть поруч із зовнішньою рекламою, рекламою в соціальних мережах, а також іншими маркетинговими інструментами


Аналітична компанія App Annie повідомляє, що за 2018 рік купівля додатків в App Store і Google Market досягли суми 76 мільярдів доларів, що, як мінімум, на 10% вище за показники 2017-го року. Це є прямим доказом: індустрія мобільних додатків лише на початку свого успішного шляху. 

Але розвиток цей відбувається на Західному ринку, і не скоро дістанеться колишніх країн СНД і більшої частини Європи. Для наших територій варто покладатися на перевірені та актуальні інструменти взаємодії з клієнтами, один з яких – реклама Wi-Fi від компанії Wi-Fino.