Безкоштовний Wi-Fi – вже не перевага, а мастхев для будь-якого закладу. Ми йдемо за улюбленим напоєм у кав’ярню, і паралельно не забуваємо захопити ноутбук: закінчити робоче завдання, розписати заплановані проекти або просто доглянути серію улюбленого серіалу. Немає доступу до Інтернету? Є привід задуматися про зміну обраної локації.

Важливо розуміти, що якщо у закладі є безкоштовний вай-фай – значить власники дбають про комфорт своїх гостей. Спробуйте прийти на бізнес-ланч і хоч раз не розблокувати телефон. Те ж саме, у нас також важко вийшло б.

В Україні більшість закладів розуміють важливість наявності якісного доступу в Інтернет, тому вам не важко знайти безкоштовний Wi-Fi, в середньому, протягом десяти хвилин. Тим більше є компанії, які допомагають різним бізнесам і структурам у наданні послуг Інтернету для відвідувачів. Наприклад, національна компанія Wi-Fino, яка забезпечує якісне Інтернет-покриття у 20 регіонах України.

Wi-Fino надає та обслуговує гостьову Wi-Fi мережу у:

  • магазинах;
  • кафе та ресторанах;
  • кінотеатрах;
  • банки;
  • університетах.

А у випадку, якщо ви власник бізнесу будь-якого сегмента та масштабу, і вам цікаво задіяти гостьовий Wi-Fi у маркетингових цілях, з цим допоможе платформа Wi-Fino. За допомогою неї ви зможете показувати рекламні пропозиції при підключенні до Wi-Fi, проводити об’ємні дослідження цільової аудиторії та забезпечувати результативну комунікацію з клієнтами. Незалежно від того, де ви відкрили бізнес – у столиці чи передмісті – ми допоможемо зміцнити зв’язок із справжніми клієнтами та наведемо нових.